Impresszum

Minden jog fenntartva | All rights reserved

Ezt a honlapot a Hanyu Henrietta Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok rendelkezései szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.

A Hanyu Henrietta Ügyvédi Iroda honlapján található információk tájékoztatásként szolgálnak, az itt elhelyezett tartalom nem minősül jogi tanácsadásnak és ezen információ átadás nem hoz létre ügyvéd-ügyfél jogviszonyt az ügyvédi iroda és a honlap látogatója között. A honlap felhasználója a honlapról letöltött, illetve a honlap használatával megszerzett információt kizárólag saját felelősségére használhatja fel.

A honlapon megjelenő tartalom (arculati elemek, képek, cikkek vagy bármilyen más szerzői mű) szerzői jogi oltalom alatt áll. A vagyoni jogok tulajdonosa a Hanyu Henrietta Ügyvédi Iroda. A szerzői művek bármely felhasználásához, többszörözéséhez, átdolgozásához, terjesztéshez, nyilvánossághoz közvetítéséhez a szerző hozzájárulása szükséges.

A tárhelyet biztosító szolgáltató: Rackforest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Iroda Adatai

Hanyu Henrietta Ügyvédi Iroda

Székhely: 1164 Budapest, Etelköz utca 10/2.

Nyilvántartó kamara: Budapesti Ügyvédi Kamara

Nyilvántartási száma: 5045

Adószám: 19307570-2-42

Közösségi adószám: HU19307570

Közvetítői tevékenység

Közvetítői nyilvántartási szám: J/000719

Nyilvántartó szervezet: Igazságügyi Minisztérium

Dr. Hanyu Henrietta logo

TELEFONSZÁM: +3630 635 7652