Tanácsadás és Jogi képviselet

Munkajogászként hazai közepes-és nagyvállalatok, valamint multinacionális nagyvállalatok számára nyújtok a munkajog széles spektrumán jogi tanácsadást, támogatok átfogó munkajogi projekteket és látok el hatóság, illetve bíróság előtti jogi képviseletet.

GroupCreated with Sketch.

Munkaügyi dokumentumok

munkaszerződések, írásbeli figyelmeztetések, felmondások, közös megegyezések készítése és véleményezése

GroupCreated with Sketch.

Átfogó munkajogi projektek kezelése

nagy tapasztalatom van csoportos létszámcsökkentés, munkáltatói jogutódlás, sztrájkhelyzetek, kollektív szerződéses tárgyalások kezelésében.

GroupCreated with Sketch.

Foglalkoztatási modellváltás – "hibridizáció"

Felismerve a Covid-19 pandémia hatására elindult foglalkoztatási modellváltás komplexitását az ODInspire csapatával együttműködésben a zökkenőmentes modellváltást három oldalról – szervezetfejlesztés, munkajog és munkavédelem – támogató szolgáltatást („hibridizáció”) nyújtunk cégek számára.

GroupCreated with Sketch.

Fegyelmi eljárások, belsö vizsgálatok

rendszeresen közreműködök fegyelmi eljárásokban, belső vizsgálatok lebonyolításában, előkészítem, illetve véleményezem a kapcsolódó dokumentumokat.

GroupCreated with Sketch.

Külföldiek magyarországi foglalkoztatása

Gyakran nyújtok támogatást külföldi munkavállalók magyarországi foglalkoztatásához. A szükséges engedélyek beszerzésében a Settlers Kft. az együttműködő partnerem.

Munkaviszony megszűntetések –
Angolul is! Online is!

„Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon
és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön
és meghallgassa a másikat.”

Igyon meg velem
egy virtuális kávét!

Az iroda szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekre egy fél órás, ingyenes online kávézás keretében szívesen válaszolok! Kérjen időpontot az info@hanyuhenrietta.hu e-mail címen, vagy küldjön üzenetet az alábbi forma kitöltésével.

[super_form id="550"]